Projectondersteuning

diensten-projectmanagement-icon-projectmanagement-IngenieursbureauSchreuders.svg

Projectondersteuning

U zoekt de beste projectondersteuner. Een vast aanspreekpunt is essentieel voor 100% bewaking van de technische kwaliteit en volledig zicht op de financiën. IBS is een ingenieursbureau dat disciplines doelmatig inzet, teamgenoten commercieel bewust houdt, aanstuurt met overwicht en inspireert met bevlogenheid.  

diensten-projectmanagement-icon-projectbegeleiding-IngenieursbureauSchreuders.svg

Projectbegeleiding

U zoekt de beste projectbegeleider. Het vertalen van ingewikkelde begrippen en belangen naar uitvoerbare werkzaamheden en afspraken leidt tot meer efficiëntie, en omzet. IBS is een ingenieursbureau dat effectief organiseert en draagvlak creëert door teamgenoten bij elkaar te krijgen en te motiveren.

diensten-projectmanagement-icon-projectbeheersing-IngenieursbureauSchreuders.svg

Projectbeheersing

U zoekt de beste projectbeheerser. Het bewaken van risico’s met betrekking tot planning, financiering, kwaliteit en scope is noodzakelijk voor een goede kostenbeheersing. IBS is een ingenieursbureau dat afwijkingen, ongeplande gebeurtenissen en onbeheerste procesonderdelen signaleert, adequaat ondervangt en oplost.

diensten-projectmanagement-icon-technischmanagement-IngenieursbureauSchreuders.svg

Technisch management

U zoekt de beste technisch manager. Technisch inhoudelijke inbreng, van de voorbereiding tot en met de realisatiefase, waarborgt de hoogst haalbare kwaliteit. IBS is een ingenieursbureau dat nieuwe scenario’s voor onverwachte en ongeplande situaties bedenkt, ook voor de meest complexe situaties. Het bureau formuleert alle (functionele) specificaties en systeem-, proces- en producttoetsen richting marktpartijen.

Op zoek naar de beste oplossing?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact →
Scroll naar boven